Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

lørdag 15. juni 2013

Tur på Rondanestien

Endelig kom vi oss ut på tur, første runde med cellegift gjorde kål på flere gode forsetter og ferieplaner, men på grunn av utsettelsen av 2. runde kunne vi benytte "bonushelgen" til å trene kroppen noe bedre før de setter i gang "kuren".

I fjor gikk vi 4 etapper på Rondanestien, og hadde gått fra Bjørvika i Oslo til Bekkestua i Romeriksåsen. I dag gikk vi etappen fra Bekkestua (inklusiv 2 km innpåmarsj fra nærmeste bilvei) til Råbjørn, til sammen 15 km viste det seg i ettertid.
Bekkestua - en liten koie med 4 køyeplasser og kjøkken.

Som vanlig regner pappa i militære km, de blir ofte litt lengre i terrenget ;-)

Til tross for at noen syntes det ble litt langt på slutten fikk vi en fin tur i variert terreng, den tøffe datteren badet i Bjertnessjøen, og pappa fikk virkelig kjørt seg. Fra å ha ligget i tilnærmet fosterstilling for 14 dager siden, synes jeg at det har vært en viss bedring å spore på formen.

Konepone bar sekken og prøvde å passe på at pasienten fikk i seg mat og drikke. 11-åringene er blitt flinke til å gå tur, men neste gang skal pappa være sikker på hvor langt det faktisk er! Og erfaringen er nok at ambisjonsnivået kan justeres ned noe til neste tur. Det gledelige er at vi tross alt klarte å få hele familien ut på tur.

Benytter anledningen til å takke Creme Fraiche kor-damene for flott blomsterbukett som ble levert til Konepone i går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar