Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

lørdag 22. juni 2013

Istedet for å klage

på at det ennå er 2 timer til de kan sette på siste posen, de siste 2 literne som SKAL ta 24 timer (vakthavende lege turte ikke å speede opp infusjonshastigheten fra de reglementerte 89 ml/t) og at det derfor blir nærmere midnatt i morgen før jeg er ferdig ;-)

... vil jeg heller mimre over hvor sprek jeg og familien var for EN uke siden: Utsikten over Store Øyungen i Romeriksåsen.


Nå, etter snart 5 døgn iført sykehustøy, er jeg nok ikke like sprek.

Det hjelper ikke at jeg kun har fått i meg 3 dl milkshake og 1 dl betasuppe i dag. Alle andre forsøk på inntak har kostet mer hosting, harkling og spytting enn jeg har klart å få ned.

Jeg er derfor i gang med andre pose med intravenøs næring, 1500 ml som gis med 125ml/t - tilsvarer ca 1050 kcal - ikke nok for en tømmerhogger eller turgåer, men kanskje nok for en som ligger mye av døgnet i stabilt sideleie? Eller kanskje ikke, vi får se hva morgendagen bringer - jeg er nødt til å kunne spise noe for egen maskin om de skal slippe meg hjem.

Neste turmål er allerede planlagt - halv distanse for sikkerhets skyld, og det må opptrening til i forkant. Greit å ha et mål i sikte, og nødvendig å gjøre noen forberedelser før 3. runde. (Ok, ett lite sukk!)

Ved Råbjørn Øst, som er utgangspunktet for neste etappe.

1 kommentar:

  1. Vi heier deg frem på denne søndagen som er siste dag på denne cellegiftkuren.
    OG
    Gratulerer med stor dag i dag !
    Du kunne nok tenkt denne dagen i andre omgivelser, men du får ta feiringen en annen dag. Den springer ikke av!

    SvarSlett