Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

søndag 23. juni 2013

Nu går alt så meget bedre

... enn siste runde. Om det er fordi jeg visste bedre hva som skulle skje, og var bedre forberedt fysisk og mentalt - eller om første runde og antistoffet faktisk har gitt effekt, er usikkert, men jeg har det bedre nå enn på tilsvarende tid i forløpet forrige gang.

Jeg er mindre kvalm, og selv om jeg har hatt problemer med inntaket de siste TO dagene, har jeg faktisk fått i meg noe å spise og drikke i dag. IKKE sykehusmat, her er det konepone som har kommet med fiskesuppe og laksefilet som ikke er ihjelstekt. Hun dro også ens ærend og hentet milkshake fra mac'ern - den med 331 kcal, ja! Så vi noterer mer enn en halvliters volum inntatt via munnen - det er et godt supplement til det intravenøse.

MEN, de vil holde meg her til i morgen - de anbefaler at jeg får i meg en pose til med næring, den startes nå mens jeg skriver.

Oppdatering kl 2200:
Glissent juletre!
Da er det bare påfyll av næring som gjenstår på IV-fronten.

I tillegg må det tas blodprøve ETTER at cellegiften er ferdig, i praksis i morgen tidlig, så skal den analyseres og en ØNH-onkolog skal se på resultatet og ha samtale med meg. Slik jeg ser det nå, slipper jeg å dra innom Ahus, og det er en massiv forbedring siden sist. De er snille og flinke der, men jeg vil helst hjem - jeg får lettere i meg mat som jeg eller konepone lager selv, og jeg trives egentlig ganske bra hjemme ;-)

Takk igjen for alle oppmuntrende kommentarer, mailer, sms-er, gaver og kort, jeg kommer tilbake med bilder etter hvert. Litt underlig å ligge her på 50-årsdagen sin, men det er visst for et godt formål ;-)

Fra U og T i Tyskland kommer fotografisk blomsterhilsen fra egen hage:

6 kommentarer:

 1. Paljon onnea Mårten! :) Maarit

  SvarSlett
 2. Mange gode tanker og med håp om et eller flere mirakler, til verdens flotteste og fineste mann på 50 årsdagen. Jeg elsker deg - konepone.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med 50 årsdagen Mårten. Vi følger med på deg og heier på deg i fra Høvik. Tvi Tvi :-) Hilsen i fra Erik og Kristine

  SvarSlett
 4. Kjære Mårten! Gratulerer så mye med de 50!
  Godt å høre at andre runde føltes bedre for kropp og sjel. Jeg er ikke i tvil om at du er en kriger, kjemper og Tigger!
  God tur hjem og nyt så det herlige sommerværet, en blanding av sol og regn - akkurat som livet :-)
  O

  SvarSlett
 5. Hei Mårten. Følger med bloggen din, krysser fingrene og er imponert over innstillingen din. Grattis så mye med dagen. Lars L

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen, onkel! :-)

  -Hanna

  SvarSlett