Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

mandag 22. juli 2013

Lange dagers ferd, etc

Etter 6 døgn på Radiumhospitalet er jeg nå overført til Ahus og Wifi-dekning.

Cisplatin på Tirsdagen, og 5 lange døgn med Fluroacil til Søndag kveld, bare avbrutt av 2-3 timer med antistoff på Fredagen. Enda mer sliten, og enda tommere enn sist, (mistet 5 kg på 6 dager) men denne gangen har vi lært at det ikke er lurt å ta snarveien hjem. Sist gang viste jo det seg å være en omvei. Fra Søndag kveld fikk jeg 1,5 liter intravenøs næring, det hjalp vel litt, men mangler en del kalorier enda.

Betydelig væskeubalanse blir forsøkt kompensert med saltvann, det gikk temmelig raskt å få det på plass etter ankomst Ahus, takket være telefoner og sykepleiernotater mellom sykehusene. Nå har legen vært her og gjort sine undersøkelser, og det er samme mann som sist - jippi, kontinuitet er viktig - så om en stund er vi nok i gang med næring også. Jeg trenger en boost før jeg kan komme i gang og spise på egen hånd. Ville helst vært hjemme, men får ta det trinnvis.

1 kommentar:

  1. Bra du nå er over den 3. kuren og får inntak av næring igjen. Vi håper du raskt blir klar til å spise og kan reise hjem. Heia - heia ! Klem fra oss hyttediggere i sør.

    SvarSlett