Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

tirsdag 23. juli 2013

Hjemme på perm

Ikke helt klar for det enda, men en uke på sjukehus gjør jo at man føler seg ... sjuk! Jeg er nok enda mer slapp, sliten og i kjelleren nå enn sist. Har gjort gjentatte tapre forsøk på å få inn noe mat - havresuppe - men alt blir sittende i posen i svelget, ref tidligere innlegg "Hva er problemet?". Med påfølgende hosting og harkling til jeg er usikker på nettoresultatet. Det som ER sikkert er at det koster krefter å drive og få det ut igjen. I timesvis etter "måltidet" har jeg snytt havrekorn ut av nesa ;-) Her hjemme har jeg forsøkt litt milkshake og noe is og kaffe, med mye det samme resultatet. Det er vel fortsatt bare å ta tida til hjelp og la slimhinner restituere seg.

Vel, vel, det er de små ting. I kveld kommer hjemmesykepleien for å koble meg til IV-næring, så jeg får i meg mine 1500 kcal.

Noe større sak er at allerede på Fredag vil de ta CT-bilde for å evaluere effekten av behandlingen. Det er egentlig litt tidlig for å se full virkning av 3. cellegift, men de ville heller ta det før vi forsvinner til Sørvestlandet. Det blir spennende å høre resultatet en gang i neste uke (legen ringer), og om det eventuelt er mer å gjøre, hvilke alternativer som finnes. Allerede forrige uke satt behandlende lege og så meg i øya og uttalte at "vi skal jo ikke gjøre deg frisk".

Det har jeg jo visst hele tiden, men det er litt kjedelig å få det gjentatt, sånn når jeg har begynt å tro at jeg kjenner positiv virkning av behandlingen. Min behandlende lege fra primærbehandlingen hadde helgevakt på Rad, og sier jo også at det handler om "kostnadene" ved fortsatt behandling i forhold til hvilken tid vi kan vinne. Med andre ord helt i henhold til overskriften på bloggen.

Hvis dere orker det i sommerferievarmen har jeg linket til en annen blogg i lenker til høyre for innleggene. OBS: sterk kost.

2 kommentarer:

  1. Jeg heier på deg! Du virker så sterk, og positiv.

    Klem fra Kristine.

    SvarSlett
  2. Uendelig glad i deg :-) God klem

    SvarSlett