Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

mandag 20. januar 2014

Lang, tung dag

I dag har jeg slitt ekstra med pilleskrinet og matinntaket. Konepone ser at det koster litt å delta i det sosiale liv, med Italiensk Aften, Foie Gras og senest igår kveld hadde jeg besøk av to kullkamerater fra Krigsskolen som kom innom etter en "treningssamling/hyttetur" (tusen takk for besøket SIS og KEB). Alt sammen meget hyggelig, og jeg har sett veldig pris på disse samlingene, men konepone har nok rett, det er en pris å betale for å være "sosial", og jeg kjenner nok på at det tar på stemme og svelg mv.  Sånn sett bra at jeg ikke hadde noen avtaler ut-av-huset idag, i morgen er det naprapat for å se mer på muskulatur i nakke og skulder, men etter den timen tar jeg en pause fra behandlingen og holder meg hjemme ihvertfall til neste cellegift-infusjon på onsdag. I morgen kommer den kommunale fysioterapeuten på hjemmebesøk for å gi lymfedrenasje, jeg håper det kan lette på trykket i nakke/skulder-parti. Godt å kunne holde seg hjemme nær grytene og kjøleskapet og trofaste konepone som passer så godt på meg.

1 kommentar:

  1. Det var hyggelig å besøke deg M, og selv om det ytre var veldig forskjellig fra sist vi treftes (sannsynligvis før du ble syk) var det godt å merke at du er omtrent den samme inni(vel...,noe utvikling har det vel vært da).
    Forøvrig synes jeg selvfølgelig at det er forferdelig trist at du er syk. Kommer til å følge deg videre på denne bloggen og håper dere får en fin tur til London.
    KEB

    SvarSlett