Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

fredag 20. desember 2013

Resultat fra CT 19 DES 2013

Da har min kreftlege ved Radiumhospitalet gjort sin første vurdering av bildene som ble tatt på Ahus i går. Konklusjonen synes å være at det ikke er noe vesentlig å finne, eller at det ikke peker i noen bestemt retning: enten er det lite progresjon å se, eller lite regresjon - mao ingen vesentlig endring, og det igjen må bety at man er usikker på om det har vært noen effekt av den siste cellegiften, men kan heller ikke si at det IKKE har virket. En viss økning kan man se på halsen på venstre side, og dette er sammenfallende med mine egne observasjoner av lymfekjertelen som kjennes hardere og større nå enn tidligere. Jeg har spurt om det kan være aktuelt med operasjon av denne lymfekjertelen som presser på muskulatur og nerver og skaper andre plager. Vi venter spent på andre gangs vurdering når legen ser på CT-bildene på nytt på Mandag sammen med røntgenleger (da kan de måle og sammenlikne med forrige bilde og få et mer nøyaktig grunnlag for å vurdere HVA som er problemet og derigjennom HVORDAN man eventuelt kan behandle videre.)

I mellomtiden har vi oppdaget et nytt mikrobryggeri, Lindesnes Brygghus, Norges nest sørligste bryggeri. Deres IPA smakte fortreffelig sammen med ferske reker fra samme sted.


Vi har også en juleøl, en stout og en porter på lur - smakes i løpet av julen, kanskje sammenliknes med Ø

1 kommentar:

  1. Her går det fort i svingene forstår jeg - hvis jeg forstår riktig var du innlagt på sykehus i går, har fått til å overnatte i et fyr siden da, og nå nyter øl fra Lindesnes bryggeri. Snakk om å leve i øyeblikket! Fortsett med det! Hils din konepone også fra meg. Fra Marit i Ringebu

    SvarSlett