Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

onsdag 4. desember 2013

6. runde Taxotere

Kjapt og greit, vel...blodprøve, vente på legetime (men på grunn av en misforståelse møtte vi en halv time for sent til legetimen [og fikk derfor komme rett inn] [[kl 1030 var legen allerede 30 min forsinket]] og alt lå til rette for "kur". På de siste to ukene har faktisk vekten økt med minst 5 kg, så det er virkelig noe som hjelper (konepone kaller kortisoltablettene for lykkepiller). Og nå tåler jeg cellegiften såpass godt at jeg sitter her med ostekake og iskrem to timer etter avsluttet kur. Jeg synes jeg gjør en hederlig innsats for å ta igjen noe av det tapte. Jeg er fortsatt bare en skygge av en mann, men det begynner å nærme seg matchvekt. Nå er det cellegiftpause minst til 22 januar, så da bør jeg rekke å få inn noe julemat og juledrikke (har nettopp fått spml om hva jeg vil drikke til pinnekjøttet, da er det vanskelig å komme utenom Nøgne Ø synes jeg.)


Det blir altså CT 6 Januar og poliklinisk konsultasjon (med resultat fra CT) 22 januar. Dersom det har vært noen effekt av disse 6 kurene, kan vi gå rett på ny kur den 22.

3 kommentarer:

 1. Lykke til! Håper du snart kan nyte pinnekjøttet, med Nøgne Ø (hva nå det er...)!

  SvarSlett
 2. Og du vet sikkert bedre enn meg at Nøgne har to (om ikke flere) julebrygg. Tar jeg ikke feil har den ene 8,5% så det bør holde med en sixpack til maten. Og pinnekjøttet bestiller du kanskje hos Gabbas?
  Kjekt å lese bloggen din nå for tiden, vi er mange som gleder oss over hver eneste av dine gode dager.
  Keep it up og god advent !

  SvarSlett
 3. Kjekt å lese at dagsformen din er bedre og at livsnyteren i deg fremdeles er der, og vet å sette pris på en god øl.

  JR

  SvarSlett