Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

torsdag 6. desember 2012

Første halve arbeidsdag på jobben etter behandlingen

Da var ett delmål oppfylt: tilbake på jobb!

Om ikke en full arbeidsdag på kontoret, så fikk jeg ihvertfall gjennomført en halvannen times veiledersamtale med masterstudenten som hadde bedt om det. Interessant diskusjon som blant annet må resultere i en avveining mellom det militærfaglige og det forskningsmetodiske når han skal problemformulere sin masteroppgave.

Det var fint å treffe igjen kollegene som driver og forbereder utdanningen i felleoperasjonsmodulen for Stabsstudiet i 2013. De hadde på forhånd sett bloggen og hadde vel forventninger til hvor ille jeg skulle se ut(?). En var sikkert bare høflig da han sa at jeg så bedre ut enn forventet ;-). Jeg ble tilbudt hjelp til praktiske gjøremål, (takker for tilbudet) men foreløpig er det nok mest snakk om å ta litt tid til restitusjon, så da må kollegene dra lasset noen dager til. Det klarer de fint, og som Pål sier: "det blir jo litt enklere når vi slipper å forholde oss til hva du mener" ;-)

Jeg tok med noe litteratur hjem og vil jobbe fra hjemmekontoret i morgen, jeg kjenner at jeg har brukt opp stemmekvoten for denne uken uansett. (Stemmen er rimelig utkjørt etter all hostingen og noe preget av strålebehandlingen mot strupe/spiserør/luftrør.)

Jeg har jo ikke veid meg, men det ser ut til at væsketapet er erstattet, fargen begynner å komme tilbake i kinnene og kosemagen er vel snart der igjen. Igår kveld spiste jeg min første grovbrødskive på TO uker, gjentatt til frokost i dag, så nå spiser jeg vel snart normalt igjen.

Ellers har jeg kjørt min kjære datter til og fra pianoundervisning, og vi har vært på butikken, så pappa kan igjen bistå litt i logistikken på hjemmebane. Vil jo helst at alt skal være normalt så fort som mulig...

marlang

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett