Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

lørdag 16. november 2013

"Noe" hjelper

Det er som sagt ikke enkelt å vite HVA som hjelper, men "noe" er det. Jeg opplever plutselig å få lyst på ting som ikke finnes i huset, for eksempel kaker - og er derfor i den nye situasjonen at jeg sitter og planlegger en ekspedisjon til kaffebrenneriet for å teste ut kake-sortimentet deres - bare det å HA lyst på noe er jo noen % forbedring i situasjonen ;-)

I går spiste jeg brød for første gang på flere uker, i form av ostesmørbrød, god skinke dynget ned med rødløk og soltørkede tomater i basilikum og parmesan, masse Jarlsberg og god sennep. Poenget er for så vidt ikke at det er mulig å lage ostesmørbrød, men at jeg overhodet kom på tanken å lage det - det er kjempepositivt å faktisk ha lyst på noe. Tror jeg må besøke noen matblogger - finne litt mer inspirasjon - så er det bare de mekaniske utfordringene med å få det inn og ned som gjenstår.

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å høre mer!!!

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du fått matlyst :) En god følelse det :)
  Klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Det må jeg innrømme, at det ostesmørbrødet kan friste noen og hver etter køkjøring fra Palmekysten. Kanskje Norvegiaen i tillegg var vellagret? Og vaniljeshaken fra McD er jo en vinner ved siden av...
  Godt å høre M, godt å høre :-)

  SvarSlett