Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

tirsdag 5. november 2013

4. runde med taxotere

Ny dag på Rad. Blodprøve, legesamtale på poliklinikken hvor vi ble enige om å utsette 5. runde med en uke - jeg blir nå så slapp at jeg må balansere eventuell gevinst av cellegiften mot ulempene ved å få dagene ødelagt. Så opp i 4. etasje for å få cellegiften, hvor en oppmerksom sykepleier kom på at kanskje jeg skulle få noe kvalmestillende som jeg slapp å svelge - dvs intravenøst - jatakk.
Utsikten fra infusjonssenga:
Altialt gikk infusjonen ganske bra - selv om jeg vrengte utav meg den drikken jeg hadde klart å få inn i løpet av oppholdet. Pussig nok er det mulig å skille mellom oppkast som skyldes kvalme (det hadde jeg ikke) og oppkast som "bare" skyldes brekninger (det hadde jeg), men det er like slitsom.

2 kommentarer:

 1. Huff, som du plages... Ønsker deg bedre dager...

  SvarSlett
 2. Hei igjen M. Forstår at dagene er slitsomme og at formen er "akkurat sånn passe". Vel, gode ønsker forandrer kanskje ikke så mye på det, men skade gjør de ijaffal ikke. Det er vondt å lese ar du plages og spesielt at du her forleden helst ville bli værende i hvit løype. Da er det jo bra du har en bestemt kone med dokumentert utdanning i å gi ordrer (og koneordrer lyder jo de fleste av oss)!
  Etter å ha lest innlegget 24 okt vil jeg anta at operatørene helt sikkert hadde bestått stpktprøve i 1hjelp. Utrolig hva de er i stand til å gjøre inni kroppen. Tøft av deg å følge med, men du er jo en som liker kunnskap så du får jo i det minste god voksenopplæring. Vel, vi er mange som skulle ønske du hadde sluppet akkurat dette da.
  Håper veldig de kommende dager gir deg en kjærkommen oppsving i dagsformen, du fortjener det og det samme gjør dine nærmeste.
  Ønsker deg alt godt og krysser fingre og mere til for at så må skje.
  All the best,
  EMJ

  SvarSlett