Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

onsdag 18. september 2013

Malta

Da kom vi oss omsider til Malta. Hvorfor Malta? Mest fordi det er varmt der, både i Juni når vi først hadde planlagt å dra dit, og nå i September. Det er også kort vei fra OSL - 4 timers flytur, men det viste seg i praksis å gå på 3 1/2 time hver vei. Transfer med taxi, ca 20 min og vi var på hotellet i tide til å rekke siste rest av frokosten første dag. Deretter rett i vannet, som holder ca 25 grader.

OK, bildet er tatt gjennom acryl-"glass" i akvariet i St. Paul's Bay, men det var ganske bra fiskeliv, og noen anemoner rett utenfor hotellet også.

Barna var ute og snorklet i timevis hver dag, og både mamma og pappa koste seg også i vannet, selv om lungekapasiteten til pasienten ikke tillot de dype dykkene. Det er vel bare å innse at tiden for dykking som vi drev med for inntil 11 år siden ikke kommer tilbake.
Det var likevel deilig for pusten å kunne ligge på solseng i varmen (i skyggen fra parasollen), jeg merket overgangen til et regntungt Romerike (10 grader) da vi kom hjem i ettermiddag...
I det hele tatt deilig å kunne oppholde seg i varmen, og selv om vi lå på nordsiden av øya - og derfor måtte unnvære solnedgangene over Middelhavet, så fikk vi noen fine sol-oppganger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar