Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

søndag 10. februar 2013

... og masse kjærlighet.

Ifølge etiketten er det vel bare overskriften som skiller øl fra Sundbytunet fra øl som er brygget etter den tyske renhetsloven ;-) "Innhold: Vann, malt, humle, gjær og masse kjærlighet." Brygget i den tidligere møkkakjelleren, derfor ble den første hjemmetappede pilsen kalt Kjellerpils. Et friskt, klart og rent øl med meget tydelig humlesmak og ganske mye bitterhet. Svært forfriskende og godt. Red Ale er et meget spesielt ale, også dette med utpreget humlearoma og smak. Friskt til syrlig med noe søtaktige bær og samtidig en viss karamell/-toast.

Det hyggelige med Sundbytunet er at man finner en del originale matvarer som ikke finnes i kjedebutikkene. Og med hjemmebrygget øl blir det jo ikke særlig mer originalt. Synd at tunet ligger på andre siden av storbyen Jessheims storsenter, det er nok mange som ikke finner veien over Storgaten. Nå har man en grunn til å våge seg ut av senteret ;-)

 Ellers ble det en fin Søndagstur på ski, fine løyper tilrettelagt av Nordbymoen vel, Øst og Nord for "Ringveien" (Rv 174). Årets første skitur for meg, stadig nye muskelgrupper gjenoppdages.

1 kommentar:

  1. Vedr øl: en gang dere er oppi dalen anbefaler jeg dere å ta en tur innom Ruten fjellstue i Espedalen. De har nærmere 100 øl-slag på øl-kartet sitt, de fleste fra små nisjebryggerier i inn og utland og noe egenprodusert øl. Dette ga meg en ny øl-opplevelse :-) Ide å sette på listen din :-) Fortsett å stå på :-) fra Marit i Ringebu

    SvarSlett