Livskvalitet

"Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det!" "Are you a Tigger or an Eeyor?"

søndag 10. mars 2013

Ski-/gutte-/hyttetur til Røyrivannskoia

Ny prøve på lungekapasiteten: Skitur ca 5km i meget lett terreng, men med pakning, i ca 5 kalde. Fra Losby P-plass, via Losby Gods, over Mønevannet, rundt demningen og langs hele Røyrivann. Oppkjørte løyper nesten hele turen, men det var godt å ta et par pustepauser underveis.

Solen varmet noe, men fordi vannet er ganske smalt og terrenget rundt er kupert og skogkledt, gikk vi også noe i skyggen.


Vel fremme ved koia fikk vi en kald pils i sol-"steiken", før vi gikk inn og fyrte i svartovnen, det tok et par timer å komme over frysepunktet, men når det først var oversteget ble det riktig koselig inne i den lille hytta. Tre-retters middag, O hadde med hjemmelaget fiskesuppe med skrei og scampi, jeg hadde lammestek med gratinerte poteter og myntegele, J stilte med egenplukkede molter i konjakk, med egge-/kremsaus. Utvalgte viner..

Koia er liten, enkelt utstyrt, men har det man trenger for et hyggelig opphold. Fint at DNT har en ordning for bestilling på nett, så man vet at det er plass i hytta når man kommer frem.

Søndag morgen, retur i nydelig morgensol, noe vind, jeg prøver å bremse mine to turkamerater, som tidvis må spurte litt for å holde varmen ;-)

Takk for turen, gutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar